by on February 18, 2019 in Uncategorized

O altă opțiune universală, care poate fi combinată cu orice îmbrăcăminte și accesorii. Dar asigurați-vă că culorile sunt în Armonie cu pantofii. Pedichiura cu mai multe Culori este una dintre cele mai populare tendințele couleurje 2017 an. nu este necesar să utilizați o singură culoare de lac de Unghii pe toate unghiile. Pofantaziruet. Puteți folosi 3-5 Culori diferite atunci Când combinați în același timp. Puteți alege mai multe nuanțe de aceeași culoare-de la Lumina la întuneric. Pedichiura lunară este o idee proaspătă printre noutățile artă de Unghii, este la fel pedichiura franceză, doar inversat. Aici Alegerea culorilor este limitată doar de imaginația DVS., Dar principalul lucru este compatibilitatea nuanțelor. Particularitatea acestei manichiuri este ca baza de Unghii este vopsita cu o nuanta contrastanta.

Negru cu Aur, Alb-Negru, Roșu și Alb-acest lucru a devenit deja clasic. Dacă doriți, puteți sublinia CEA de-a Treia tranziție de Culori a soclului și plăcii de Unghii. Cu puțurile pot Experimenta cum doriți, poate fi ovale, Rotunde, concav, triunghiulară sau semiluna. Pedichiura franceză în anul 2017 reprezintă tendințe de modĂ, iar în Fotografia de mai jos este exemplul Lor. Gel lac, de altfel, va ajuta să-l păstrați Cât mai mult timp posibil. O astfel de pedichiură va rămâne Întotdeauna la modĂ, se potrivește Perfect cu orice Stil de îmbrăcăminte. În plus față de versiane clasică, unghia de modĂ modernă incluent o jachetă colorată, în combinație de Negru cu nuanțe de culoare strălucitoare, precum și variații cu tonuri pastelate. Primavara este un moment pentru romantism, inflorirea Naturii si sosirea mult timp a caldurii. Momentul în Care Fetele UAI grossit pantofi de iarna și Pune PE pantofi Lumina deschise. Pedichiura în Primăvara anului 2017 ar trebui să corespundă tendințelor ModeI, precum și stilului și imaginii fetei.

Opțiclusion cea mai universală, potrivită pentru orice imagine și orice îmbrăcăminte și încălțăminte. Pedichiura franceză arată foarte drăguță și feminină. Tendințele couleurje DIN 2017 sunt sfătuite să se îndepărteze de la combinația clasică de Alb și Negru Roz Flori. Experimentați cu lacuri VII. CEA mai reușită jachetă arată PE Unghii cu o margine proeminentă de 1,5-2 mm. PE unghiile scurte tăiate pedichiura franceză nu. Pedichiura de vară DIN 2017 reflectă Plaja, verdeața, Muzica preferată și Cinema, precum și strălucirea și contrastul Jamaican. După cum sa menționat deja mai sus-cu Atât mai Luminos, Cu Atât mai la modĂ. În Vara anului 2017, este imposibil să FII prea Luminos, nu potï fi decat colorat. Modelele de pedichiura colorate, diverse aplicatii sunt ideale daca nu esti ADEPTA unei pedichiuri simple. Poti alege atat Culori pastelate cat si Culori puternice sau Neon, dans culorile décorations ALE sezonului. Făina de Unghii franceză rămâne o soluție ireproșabilă.

Această alegere îndéplorinește PE depeline cerințele de îngrijire și feminitate. La modĂ, performanță clasică, cu un zâmbet Alb și utérine PE scară largă. Lățimea benzii nu are o importanță fondamentală, Dar forma subțire pare mai subtilă. Pedichiura franceză 2017 este reprezentată de soluții couleur. Foarte Popular este de a face Marginea lăcuită cu paiete.

Comments are closed.

© 2017 InnovaDerma™. All rights reserved. Duplication of any content on this site is prohibited