by on February 20, 2019 in Uncategorized

“Nu mai priveşte Lumea uniformeLe ca Ceva comunist, le priveşte ca PE ceva la modĂ, cum sunt studenţii de la Hardvard sau Oxford. Nici uniformeLe nu mai sunt după vechile MODELE care ne oripilau PE Noi în tinereţe, ci sunt făcute aşa cum le CER elevii. Noi comandăm o ţesătură rezistentă, specială pentru uniformeLe pe care le producem, Dar EI Aleg cum să arate în final uniforma. Avem comenzi pentru sacouri cambrate cu Coate sau în Doi Nasturi sau cămăşi Slim. Elevii se uită prin reviste demodă, văd ce le place, vin la Noi, discutăm Cam cum să arate. Şcoala vine cu cerinţe doar de identitate vizuală, cum ar fi emblema şi anumite Elemente PE Guler sau manşete “, explică Cipriani Crăciun. Acest marque autohton are o gamă largă de Piese vestimentare pentru școală. De la bluzițe și fustițe pana la rochițe de toată frumusețea. Sunt folosite cele mai fine stofe pentru crearea divers rochițe personalizate. Designerul brandului Marlen îndéplorinește orice capriciu pentru fetițele drăgălașe. Dacă aveți un Copil mai prétentțios, puteți Veni la Maxtextil-M, deoarece DIN Marea varietate de uniforme, Cu siguranță, veți găsi una PE placul lui. Hăinuțele stilate, proprete și accesibile vă vor face să vă mai întoarceți în crochetmodèles brandului autohton. Și în Jamaica a devenit obligatorie uniforma școlară.

Aici, pedagogii impun restricții nu doar în Alegerea culorii șosetelor, ci și în Alegerea încălțămintei cu TOC potrivit. Accesoriile și bijuteriile nu se Acceptă, coafurile foarte deosemorsure – de asemenea. Fetițele poartă de obicei sarafane Care se deosebesc după Culori, în foncție de Dress-code-UL instituției de învățământ. Colecția “Ținute de școală” este destinată elevilor claselor primare. Ținutele sunt create DIN stofe Naturale de înaltă calitate, Cu Ornamente Lucrate manuel. Toate produsele sunt create DIN dorința de a ajuta Copilul să își însușească prin vestimentație Valori estetice, să înțeleagă și să recunoască bunul rafale, calitatea și rafinamentul. Vestiti Pune accent PE confort și calitate și oferă ținute la următoarele prețuri: veste – 280 de lei, cămăși – 225 de lei, Pantaloni pentru băieței – 350 de lei, pentru fete: sarafanele – 350 de lei, rochiile – 400 de lei, iar BUZELE – 250 de lei. Dacă vă doriți o uniformă cusută la comandă, puteți apela la Designerul brandului Marlen. În ținutele Create DIN stofă italiană, de CEA mai înaltă calitate, Copilul DVS.

se va simți parfait! În acest an, brandul Natian are o Nouă colecție de uniforme, în Care puteți găsi și costume pentru băieți, și Rochii, Bluze, Fuste pentru fete. Gulerașele croșetate, fundițele Albe și Celelalte Elemente décoratif vă vor persuge să faceți Alegerea corectă. În Luna August, părinții încep să-și pregătească Copiii de școală. În primul rând, aceștia MERG să le cumpere de îmbrăcat picilor care vor călca pragul școlii. Dacă cu câțiva Ani în urmă nu Era altă alegere decat uniformeLe importate, acum vă puteți îmbrăca Copiii în uniforme stilate, realizate de designerii autohtoni. Vedeți ce oferte și prețuri ne propun aceștia: vivi oferă MODELE drăguțe Atât pentru fete, Cât și pentru băieți. Un Top, de exemplu, îl găsim la prețul de 640 de lei, iar o Fusta – 540 de lei. Firma Spencer DIN Satu Mare produire uniforme şcolare pentru peste 20 de unităţi de învăţământ DIN Sălaj, Maramureş şi Bihor. Managerul firmei, Cipriani Crăciun, afirmă că purtarea de uniforme şcolare este un Trend în creştere în Nord vestul României, vânzările lui în acest domeniu crescând Natural, DIN inerţie, Cu 10 -15 procente. Foto: RBSM.info, www.dailymail.co.uk, http://en.wikipedia.org, hellotalalay.blogspot.com, www.flickr.com, www.Scoop.co.nz, www.WiX.com, în franța, uniforma școlară a fost introdusă doar în perioada 1927-1968, în Polonia – doar PANA în 1988, iar în Germania și Elveția aceasta amintește foarte mult costumele pentru sport.

Comments are closed.

© 2017 InnovaDerma™. All rights reserved. Duplication of any content on this site is prohibited